Foreningens formål er å rydde og vedlikeholde turstier og skiløypetraseer i områdene rundt Raufoss.

På de fineste utsiktsplassene har vi satt ut sittekrakker og tavler med informasjon om plassen. «Finn Åsen» er et samarbeidsprosjekt med Vestre Toten kommune, hvor du kan samle poeng via appen Trimpoeng. Langs blåmerket sti finnes det ca 25 forskjellige turmål på Åsen og Raufoss øst. Konkurransen er åpen fra 1. mai til 31. oktober. Hvert år blir noen av de som har besøkt stedene premiert.I de senere årene er flere turstier på østsiden av Raufoss også ryddet og merket.
Kart over alle sommerstier og skiløyper kan lastes ned på vår hjemmeside.  Her ligger også status for løypekjøring i Vestre Toten Kommune.
Vi drifter nå 2 webkameraer, Eikvelta og Raufoss Skistadion. På Raufoss Skistadion kan du også sjekke værforholdene med vind/vindretning og temperatur som oppdateres hvert 10. minuttPå vår hjemmeside finner du ut hvem vi er og hva vi driver med.
Vi har også egen side på Facebook.

 

 

 

Ladestasjon

 

 

 

 

 

Langs turstiene er det satt opp mange krakker, slik at du kan sette deg ned for å ta en kaffekopp, nyte utsikten eller bare slappe av litt før du går videre.